Vllaznia ra, apo e rrëzuan?

Vllaznia ra, apo e rrëzuan?

SHKRUAN: ADRIATIK RIZA DOSTI Futbolli ne Shkoder eshte FE, dhe Shkodra padyshim eshte Djepi i futbollit shqiptar, dhe nuk ma do mendja se...

HISTORIKU I KF “SHKËNDIJA”

HISTORIKU I KF “SHKËNDIJA”

THEMELIMI MË 1979 Ishte viti 1979 kur në Tetovë ngado që lëvizje dëgjohej lajmi që do themelohej një klub futbolli me emrin ‘Shkëndija’....