Mesazh i mbretneshës olimpike për popullin dhe rininë e Kosovës

8, Gus, 2016 | SPORTI

“Jam shumë e lumtur. S’kam fjalë që mundem me e përshkru emocionin. Më duhet pak kohë me e pa se çka ka ndodhë në të vërtetë. Kam ardhur për medaljen e artë. Po ndihem e bekuar dhe po ndihem mirë që po mundem me bo diçka për shtetin tim dhe për të rinjtë e Kosovës. Më gëzon fakti që mundem me i tregu popullit dhe të rinjve që munden me u bo kampionë olimpikë vetëm me punë.”

Majlinda Kelmendi, Mbretnesha Olimpike 2016