Read more about the article Hamas lëshon 130 raketa drejt Tel Avivit, grupet terroriste provokojnë Izraelin
An Isaeli soldier runs past a burning vehicle after a rocket launched from the Gaza Strip, controlled by the Palestinian Hamas movement, landed in the southern Israeli city of Ashkelon on May 11, 2021. - Israel and Hamas exchanged heavy fire, in a dramatic escalation between the bitter foes sparked by unrest at Jerusalem's flashpoint Al-Aqsa Mosque compound. (Photo by JACK GUEZ / AFP)

Hamas lëshon 130 raketa drejt Tel Avivit, grupet terroriste provokojnë Izraelin

Shkruar nga AARON BOXERMAN Hamas merr përgjegjësinë për lëshimin e 130 raketave në Tel Aviv dhe Izraelin qendror, ndërsa sirenat u dëgjuan pa ndërprerje për disa minuta. “Tani, në përmbushje…