DËSHMIA E TË ARRATISURIT

Gazeta “Zëri i Ballit Kombëtar”, e nëntor-dhjetor 1957 boton ndër të tjera një shkrim të një të arratisuri me emrin Ismail Çeprati, ish i burgosur politik, i arratisur në vitin…

Read more about the article ÇKA I MUNGON MENDJES!
Lef Nosi, Mehdi Frashëri dhe Patër Anton Harapi

ÇKA I MUNGON MENDJES!

NGA ANTON HARAPI, FJALË E MBAJTUR PARA INTELEKTUALËVE TË KORÇËS, MAJ 1935 Zotërinj! Jemi idealista, por a e dijmë me të vërtetë se shka kërkojmë? Jemi intelektualë, por, ku do…