Festa ka, por vjedhja qeveritare nuk pushon

Në ditën e 1 majit, s’pushoi angazhimi i ministrave për të shpallur se tatimet e taksat po shkojnë shumë mirë, s’pushoi as propaganda për Kullën e korrupsionit me stadium. Me…

Një përgjigje ndryshe për ministrin Abrashi

Shkruan: Florim Zeqa Deklaratat skandaloze kundër njerëzve të diasporës Haraçi qeveritar, plaçkitjet e organizuara, duke filluar nga pikat kufitare e deri tek nxjerrja e dokumenteve zyrtare. Në mos materialisht, së…

Shtyp Qeveria, Shtyp Bashkia

E ka humbur qetësinë klani që ka zaptuar Tiranën dhe krejt Shqipërinë. Edi Rama i ka shpallur të gjitha mediat mashtruese dhe ka premtuar se do t’i bëjë zap, edhe…

PARTITË POLITIKE MARRIN MBI 4 MILIONË EURO

Mbi 4 milionë euro u janë ndarë subjekteve politike për vitin 2016 nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto mjete destinohen për demokratizim të brendshëm, por sipas monitoruesve, partitë politike këto…