Read more about the article ENVER HOXHA I DEKOROI TË GJITHË SERBËT QË E MASAKRUAN KOMBIN SHQIPTAR DHE SHKATËRRUAN SHQIPËRINË ETNIKE
Enver Hoxha së bashku me themeluesit e PKSH-së, terroristët Milladin Popoviç dhe Dushan Mugosha.

ENVER HOXHA I DEKOROI TË GJITHË SERBËT QË E MASAKRUAN KOMBIN SHQIPTAR DHE SHKATËRRUAN SHQIPËRINË ETNIKE

SEKRETARI: Koço Tashko d.v. KRYETARI: Dr. Omer Nishani d.v Tiranë, më 5-9-1945. DEKORATA PËR PERSONALITETE TË HUAJA Në bazë të propozimit të kryetarit të Qeverisë Demokratike dhe komandant i Përgjithshëm…