KRIMET DHE GJENOCIDI NDAJ KOMBIT SHQIPTAR

SHQIPTARËT DUKE IKUR NGA SKËTERRA QË KISHTE SHKAKTUAR PUSHTUESI SLLAVOKOMUNIST
SHKRUAN: EDISON YPI Puntori i ndërmarrjes ishte një rreckaman pisanjos që bënte sikur punonte,...
SHKRUAN: EDISON YPI Ja çfarë thonë dosjet e Sigurimit për disa prej atyre që...