Valdet Deva ngritë padi për shpifje kundër Dr. Efraim Zuroff

Pas një sërë akuzash në mediat serbe, të pabazuara në dokumentacion historik dhe të bëra kryesisht për interesa të Serbisë dhe plaçkitjes së pasurive natyrore të Trepçës, Valdet Deva, familjar i Xhafer Devës, ngritë padi për shpifje kundër Dr. Efraim Zuroff, i cili, për interesa të Rusisë dhe Serbisë, i ka vënë vetes detyrë të nxijë secilën faqe të historisë shqiptare, duke i akuzuar këta të fundit për bashkpunim në deportimin e hebrenjëve gjatë periudhës së Luftës së Dytë Botërore.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top