SAIM TAHIRAJ: THAÇI ME SHOKË E TRADHTOI ADEM JASHARIN

13, Dhj, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Mustafë Shabani

Saim Tahiraj është vlerë e çmuar kombëtare, tek i cili gjen njerëzoren dhe humanen, trimërinë dhe burrërinë, fjalën dhe Besën, mençurinë dhe intelektualitetin, diplomatin dhe veprimtarin e palodhur në terren, unifikuesin dhe organizatorin, ushtarakun dhe eprorin, dijetarin dhe burrin e odës, mbamendësin dhe kronistin.

Zoti të bekoftë vlera jonë kombëtare!!!