Reagon Balli Kombëtar Demokrat

Balli Kombëtar Demokrat reagon ashpër kundër aktvendimit të Drejtorisë së Inspekcionit , i nxjerre me datën 12.07.2016 në Mitrovicë për rrënimin e Shtëpisë muze të Xhafer Devës.

Vendimet e tilla janë politike dhe kanë vetëm një qëllim, zhdukjen e çdo gjurme të atyre që një jetë të tërë ishin në shërbim të Kombit. Balli Kombëtar Demokrat nuk do të lejon që kjo të ndodhë, që shtëpinë muze të Xhafer Devës ta rrënojnë hienat e kuqe.

Balli Kombëtar Demokrat nesër do të jetë para kuvendit komunal dhe kryetarit të Komunës, çdo vendim për rrënim është destabilizim i situatës.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top