1 koment te “Rama fut mik Vuçiçin për t’i mundësuar takimin e fshehtë në Beograd me Macron, Berisha publikon mesazhin

  1. ,,,transmetues i komunizmit udb,es dhe bolshevikëve diktaturës staliniste t’enver hoxhallarit-ramiz aliagës, t’sali birishit,e të gjith me radh deri sot ishlir meti, tek te edi e sedi rami,kta jon tbetuarit e zbatimit paktit UDB- tvarshaves,partia ma e fort në botë të paktit të drejçnive (djallzëve) prandaj sakrifikimrt në fakt në radhë të parë prej okupatorëve hegjemonist romakve,turçvetatar,grkave,dhe bëthcullakave t’vetçuajtur rrom,e ma vonë jugosllav e cila u shëndru prej kralevinës kinse në komuniste dhe me UDB ne udhëheçje kryesore ajo ende funkcijonon akoma me “shçiptarët llojalni” internacijonallni”sikurse i fundit sedi edi rama e hashum taçi zbatoin betimet e dhëna pranë fshisës së rendit higijenik çistoça e jugosllavëve komuniste teroriste çë mrenda natës e komponuan zhdukjen e jugosllavis të formuar në 1700,000 viktima masakruese viteve1940/45 e duke e formuar nostallgi kompir duet: SRJ mini jugosllavin për tmujt me manipulu demagogjisht me forcat gjithbetkontributet monetare popullore dhe për të kryer egzodus mbi popullin Shqipëtarë autokton para shum e shum shekujsh në trevat autoktone ILIRE t’shëndruara fraksionuara copza kraina kosovska nga Dardanija,,,
    Pra ju më lartë t’përmendurit bshkpuntorë të rromakve të pelës së trojës,me agallarët e vezirat turç hyzmeçarë egzekutues,nëpërmjet gërçlive dhe gërk dhe udhëheçsave shefave eminent në rusi ka vend edhe për ju se ma së miri dokumenton komngulja e sedi edi ramës identike me stalinin e udb ës dhe stalinjane titiste enverjane ramizjane berishjane fatosjane dhe sedi edi ramjane,,,

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.