Përgjigje një partizani

SHKRUAN: GANI MEHMETAJ

Jo shoku Todian ata që janë me partizanë janë filoserb, ishit argatë të tyre, vratë për hesap të tyre dhe e shkretuat kombin me urdhër të Serbisë. Partia Komuniste Shqiptare dhe partizanët shqiptarë ishin sajesë serbe, ishin “killera” serbë.

Shoku i juaj Enver Hoxha ishte vegël serbe dhe mik për kokë i vrasësit Miladin. Partizanët shqiptarë ishin vrasës që e mbuluan me gjak e varre veriun shqiptar dhe Dardaninë. Ju toskët e klonuar nga serbët e nxitet luftën civile kundër gegëve. Aristorkracinë në Toskëri, i vratë që në fillim të luftës kundër nacionalistëve.

Atë qe e synoi serbi, ju e bëtë dhe ende nuk jeni shkarkuar, as nuk doni te shkarkoheni nga mëkati i tmerrshëm, a të rrëfeheni për krimet mosntruoze qe i keni bërë ndaj shqiptarëve te veriut. Rrëfehuni te prifti, komisari politika, të hoxha e te djalli, por rrëfehuni se e shkarkoni ndërgjegjen e renduar, prandaj reagoni si te ishit me te prapme në zjarr. Prandaj dukeni si të hallakatur, u ka zënë gjaku i bashkëkombësve tuaj, bije bastard te etërve pa identitet e dinjitet, servil të serbëve e djaj të rusëve.

Ju nuk e kishit aleat Britaninë e Madhe, sepse ia fundoset anijet ne det me urdhrin e Jugosllavisë e të Titos. Ju nuk e kishit aleate SHBA-ne, sepse e shpallet imperialiste. Ju toskët e klonuar me serbë e me turq (Enver Hoxha ishte biri i bimbashit turk), kishit aleat armikun më të madh historik e strategjik të Shqipërisë e të shqiptarëve Jugosllavinë- Serbinë e Bashkimin Sovjetik.

Ju te klonuarit ende e vajtoni Rusinë, jeni lidhe me Serbinë si vëllezërit sijamezë.

Një grup terroristësh komunistë me urdhër të Miladin Popoviçit vranë djalin e Isa Boletinit. Partizanet shqiptare e pacifikuan Kosovën dhe e dorëzuan të partizanët serbo-malazezë që vranë pastaj me pëlqimin tuaj 50.000 shqiptarë të Kosovës. Partizanët shqiptarë u nisen drejt Vishegradit qe t’u ndihmonin vëllezërve të tyre serb, ndërsa ua lanë në dorë shqiptarëve të Kosovës.

Ne Tivar masakruan partizanet serbo-malazeze, por ju u ndihmuat, te ikurit ua dorëzuat.

Partizanët shqiptarë nuk e çliruan Shqipërinë, ata e ri okupuan, e mbajtën me terror 50 vjet sa e bënë gati kufomë. Vranë njëqind herë më shumë shqiptarë se sa fashistët italianë e nazistët gjermanë.

Sa për marrëdhëniet tona me Serbinë a dini ku është brenga juaj?

Ua këputëm lidhjet tokësore me Serbinë. Nuk e keni fqinj Serbinë. Dikur çirreshit si të çmendur (e majta dhe e djatha) fqinjët tanë serbë, ndërsa u ka mbërthyer marazi që u dolëm ne në mes, nuk mund të bëni orgji me ta. U qanë zemra për Beogradin, ndërsa ne po ua prishim harmoninë, prandaj plasët pse “kokëderrat kosovarë” nuk i duan, copa u bëtë duke u takuar me Vuçiçin e viqer të tjerë, por kot.

1 thought on “Përgjigje një partizani”

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top