Në Slloveni inicohet themelimi i degës së Ballit Kombëtar Demokrat

Bashkatdhetarët tanë në Slloveni inicojnë themelimin e degës së Ballit Kombëtar Demokrat. Kryetar i Këshillit Nismëtar për themelimin e degës në Slloveni është emëruar z. Jakup Bytyqi. Këshilli Koordinator i Ballit Kombëtar Demokrat e përshëndet iniciativën e bashkatdhetarëve tanë dhe i inkurajon ata të bashkojnë sa më shumë forca atdhetare rreth synimit tonë programor për Shqipërinë etnike.

1 thought on “Në Slloveni inicohet themelimi i degës së Ballit Kombëtar Demokrat”

  1. Pershendes kete iniciative shume te qelluar dhe gezohem pa mase qe Balli Kombetar Demokrat, po linde sikur dielli qe hap rrezet ne te gjitha anet e Botes ne kurre sdo te ndalemi ne asnje menyre po qe nevoja dhe te sakrifikohemi per idealet e te Madhit Mith-at Bej Frasherit

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top