Në fshatin Bibaj, formohet Nëndega e Ballit Kombëtar Demokrat

Shkruan, Nexhmedin Reçica

Balli Kombëtar Demokrat - Nëndega e fshatit BibajNë fshatin Bibaj të komunës së Ferizajt sot ishte ditë feste. Në një ambient të hareshëm, banorët e fshatit mbajtën Kuvendin Themelues të Nëndegës së Ballit Kombëtar Demokrat. Të pranishmit zgjodhën për Kryetar të Nëndegës Danush Hysenin, Nënkryetar u zgjodh Besim Pira, me detyrën e Sekretarit u ngarkua, Halit Aliu, ndërsa Arkatar, Florim Hyseni. Anëtarë të Kryesisë së Nëndegës u zgjodhën edhe Sherif Ndrecaj, Fatmir Hyseni, Emrush Hyseni, Gjelal Hyseni dhe Agim Hyseni.