NE BESOJMË

SHKRUAN: ARTUR ROSHI, KRYETAR I BALLIT KOMBËTAR DEMOKRAT

Balli Kombëtar Demokrat duke dorëzuar dy mandate Kuvendi të radhës, të Artur Roshit dhe Basnik Troplinit, tregon seriozitetin në një partneritet(koalicion) politik, kosegencën e kundërshtisë ndaj të majtës në kontekstin e filozofisë politike, si dhe moralin e logjikën mbi të cilin ngren motivin e këtij gjesti politik.

Ne Besojmë, se Akti i dorëzimit të mandateve si akt i fundëm politik, do të gjunjëzojë centralizimin e pushtetit në një dorë të vetme, dhe do të lërë gjurmë në historinë e Shqipërisë në se shkon në funksion të plotë të Lirisë së Vërtetë të Votës për çdo subjekt dhe individ garues zgjedhor, e mbështetur mbi një financim propocional me numrin e votave, si element mbrojtës i lirisë.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top