You are currently viewing Në bazën e NATO-s Inçirlik ka filluar burgosja e oficerëve

Në bazën e NATO-s Inçirlik ka filluar burgosja e oficerëve

Siç raporton televizioni shtetëror gjerman ARD, në bazën e Paktit Veriatlantik NATO, në Inçirlik të Turqisë, ka filluar arrestimi i oficerëve të cilët dyshohet se e kanë mbështetur grushtshtetin kundër presidentit Erdogan dhe qeverisë së kryeministrit Binali Yildirim. Arrestimin e oficerëve në bazën e paktit NATO Inçirlik, e ka konfirmuar edhe Ministria e Punëve të Jashtme të Turqisë.

Lajmin e plotë në gjuhën gjermane mund ta gjeni në linkun e mëposhtëm.

http://www.tagesschau.de/ausland/incirlik-abgeriegelt-101.html

Lini një Përgjigje