Nderime për Mit’hat Frashërin

20, Mar, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Zotërinjtë Pëllumb Lamaj dhe Ilir Hysa pranë varrit të shërbestarit të kombit Mit’hat Frashëri në Nju Jork në 136 vjetorin e lindjes së apostullit të Kosovës, avokatit të zellshëm të Çamërisë, frymës së fundit të Frashërllinjve.