Mos e provokoni komunën e Ferizajt!

14, Kor, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Paralajmërimi i sllavokomunistëve shqipfolës për ngritjen e përmendores së shërbëtorit dhe pionierit të Titos, satrapit Enver Hoxha, në komunën e Ferizajt, mund të rezultojë në një revoltë të papërmbajtur të qytetarëve shqiptar.

Komuna e Ferizajt i ka heronjtë e vet, dhe ndër më të spikaturit e tyre është krenaria e shqiptarëve, Mic Sokoli! Jo rastësisht, shqiptarët e Kosovës komunën e Ferizajt e cilësojnë si Bomba Atomike e Nacionalizmit Shqiptar. Po shpërtheu pakënaqësia shqiptare në Ferizaj, nuk ka pushtet, shtet dhe as forcë që mund t’a ndalë ndryshimin pozitiv.

Veprat e satrapëve dhe tradhtarëve të kombit shqiptar nuk kanë vend në Ferizaj.

https://youtu.be/Co1KZJXYOiw