You are currently viewing MOBILIZIM I FORCËS KOMBËTARE PËR SHQIPËRI ETNIKE

MOBILIZIM I FORCËS KOMBËTARE PËR SHQIPËRI ETNIKE

ZYRA PËR SHTYP E KËSHILLIT KOORDINATOR TË BALLIT KOMBËTAR DEMOKRAT

Vëllezër e motra, shqiptarë!

Nëse e doni fitoren kombëtare, nëse e doni shtetin demokratik, të bashkuar dhe të respektuar në rajon e më gjerë, rreshtohuni pranë strukturave të Këshillit Koordinator të Ballit Kombëtar Demokrat për Shqipëri etnike.

Sëbashku, ballëhapur dhe me përkushtim, do i japim dëshminë të gjithë miqve dhe anmiqve tanë, se kufijtë ndarës mes shqiptarëve nuk e posedojnë asnjë vlerë të vetme dhe se, Shqipnija do të bëhet edhe përkundër dëshirës së disa shqipfolësve.

SHQIPËRIA SHQIPTARËVE

This Post Has One Comment

  1. ilmi fehim prodani

    zoti ARBER GASHI, nuik i haroj dhe fjalet e ENVER HIOXHES po thuaj jan te nje llojta dha shum premtime isha nja 113 vjecar per dite na i tregonin se si jetat e popullit do permir sohen, e mbajti fjalen por por ata qe ay i sinpathonte, antaret e kuq, thosh te degjuar me veshet e minj nuk do ket dallim te tere do jemi njhe soj , dhe e mbajti premtimin, , thosh se do ham me luge te florinjta e mbajti fjalen , qerataj nuk genheu bravp i qofte, deri sa mori timonin ne dore, dhe qellimet e tij ju plotsuan jhetoj ne shtepin qe ja kishte len i jati BLLOKU. qe populli te kalonte jasht kanjullave hekuri sdi duket kur rthoshte nuk mejtonte, por i rializoj si dhe shum gjhera te tjera per vehten e tij , dhe ata qe dhe ju i njehni, nuk them se dhe ju do beni te njhejten, jo skini ate kapacitet ose trimeri ishte vetem ay , ku nuk vuri pasurira por edukoj te ardhmshit e tij , si RAMIS ALINE, me vion mbasi ngordhi vet dhe pas tij ishte njhe majmun me i jeq FATOS MAJMUNI NANOJA, QQE BERI JKERDINE DHE JA DORZOJ DR. SALI BERISHES , qe po i dalin mutrat hajdut kriminel numur 1 nhe, po shtuan dhe nje tjete qaakoma me i koireptuar i cili trashegoj pasurin nga i jati nje nga miljoneret e kombit ILIR META, , DHE KY I SHKRETE u detyrua qe te vithte ose te merte passurin e te jatit qe i kishte lene vetem graben e bagetive, ju i ddini se dhe keta jan patrijote e cfeshen kombin e siguruan qe ta boshatisen kombin nga poopullsija , qe ta ket kollaj xhaxxha llaret e tyre greket, eshte njhe pamje televuizijone ketu ku une jetoj ka titull LETS MEKE DILL. , ne numur kater kini thene se nuk do ket buqer pa tokat e tyre, si duket do ja u nmerni pasanikve , sikur eshte ligji i ENVER HOXHES qe e vuri ne praktike , cfar lezultati pati vetem humbje , ne demokraci nuk ekziston fjala agrare, eshte dhe duhet te jet vetem per cfryt zimin e byqervesi titulli eshte shum i pa pranushem ne sistemi AMERIKAN , mbasi ishte nje here ay titull por u be shkak qe ishte i pa pranushem , do ishte e mire ti lini mashtrimet, drejtsija fitonluftoni per nje flamur KUQ E ZI ME SHGABONJE NE MES, MBASOJ SE NUK DO TA NRONI ESHTE SINBOLL I KOMBIT AJO DIHET SE SKA FLAMUR TJETER ,

Lini një Përgjigje