Kosova për Sanxhakun

Të nderuar miq studiues,

Shoqata” Kosova per Sanxhakun”më , 21 janar 2017 në Prishtinë do të mbajë: Konferencën Shkencore më rastin e 72 vjetorit të likuidimit dhe qendresës së nacionalistve të Shqiprisë Etnike, Aqif Blyta dhe Ahmet Daci. Të gjithë ju që keni materiale shkencore për veprimtarinë e këtyre dy atdhetareve si dhe për qendresën e shqiptarve në mbrojtjën e kufijve kombëtar në këto anë jeni të mirë se ardhur!Konferenca do të mbahët në Prishtinë dhe temat e juaja mund t’i dërgoni në këto adresa:

alidaci@hotmail.com
ismetazizi@gmail.com

Ju mirëpret kryesia e Shoqatës “Kosova për Sanxhakun”

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top