Konferencë për media e Ballit Kombëtar Demokrat

9, Gus, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Të dielën, me datën 14 Gusht 2016 (ora 12:00), në selinë e Ballit Kombëtar Demokrat në Prishtinë, kryesia e subjektit mbanë një konferencë për media në të cilën gazetarët dhe opinioni kombëtar do të informohet detalisht për protestën e paralajmëruar për datën 19 Gusht 2016.