JEP DORËHEQJE KRYEMINISTRI RAMUSH HARADINAJ

19, Kor, 2019 | POLITIKA KOMBËTARE

I ftuar si i dyshuar nga Gjykata Speciale, Ramush Haradinaj, refuzon të paraqitet atje si kryeministër i vendit. Në një konferencë të jashtëzakonshme shtypi, Haradinaj lajmëron shkuarjen si i dyshuar në Hagë dhe jep dorëheqje nga posti i kryeministrit.