Hashim Thaçi e poshtëron popullin shqiptar të Kosovës

19, Sht, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Me marrëveshjen për telekomunikacionin është paraparë që Serbia të kërkojë kodin telefonik për Kosovën. Ky kod, si pronë e Serbisë, do t’i jipet në shfrytëzim klanit Pronto të Prishtinës, ndërsa Telekomit të Serbisë, Klani Pronto do t’i mundësojë pa pengesë dhe pa pagesë afarizmin ekonomik në territorin e Kosovës.

Siç po shihet dhe vërtetohet për çdo ditë, pavarësia e shqiptarëve në raport me nënçmimet në bazë nacionale, vrasjet, dhunimet dhe shpërnguljet e organizuara nga Beogradi, është vënë nën protektoratin e poshtërimit nacional dhe kolektiv që Beogradi po e ushtron në tokën dardane përmes Klanit Mafioz Pronto të Hashim Thaçit, Adem Grabovcit dhe Kadri Veselit. Ky Klan Mafioz dhe Edita Tahiri si përfaqësuese zyrtare e bisedimeve të këtij klani me Serbinë gjenocidale në Bruksel, duhet të përfundojnë sa ma parë në BURG, nën akuzën për tradhti të rëndë kombëtare.