Gostivari i “çliruar” nga Ali Ahmeti

Kështu dukej këto ditë Gostivari, qyteti shqiptar i “çliruar” nga Ali Ahmeti! Qyteti në të cilin jetojnë 87% shqiptarë, është stolisur me flamujt e dimenzioneve marramendëse të fitimtarëve të luftës… Në Gostivar, asnjëherë nuk ka ndodhur që të jetë shpalosur ndonjë flamur shqiptar i dimenzioneve të tilla, siç ndodhë kjo këto ditë me flamurin e Gruevskit dhe Mijalkovit!