FORCOHET BALLI KOMBËTAR DEMOKRAT

SEKRETARIATI PËR MEDIA

Sot, 19.12.2016, radhëve të Ballit Kombëtar Demokrat iu shtuan edhe dy emra të shquar të Kosovës. Bëhet fjalë për z. Prof. Ismail Ismaili dhe për publicistin e analistin politik në Kosovë, z. Faik Krasniqi.

Balli Kombëtar Demokrat, me këto aderime tregon qartë se ka vizion për të ardhmen dhe se rruga drejt bashkimit kombëtar do të realizohet me emra të shquar.

Balli Kombëtar Demokrat, nuk do të ndalet me kaq. Edhe gjatë ditëve në vazhdim, te subjekti ynë do të ketë aderime të reja, emra të rinj dhe atdhedashës.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top