Europol: 25 prilli referendum popullor që droga dhe trafiqet t’i përkasin të shkuarës

Catherine De Bolle

Catherine De Bolle

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka komentuar raportin e Europol për kërcënimin nga krimi i organizuar në BE dhe Europë.

Meta thotë se drejtuesja e Europolit, Catherine de Bolle bën përgjegjëse qeverinë e Shqipërisë që Presidenti e quan “Rilindjen”.

Ai thekson se droga e trafiqet po ja nxijnë faqen e po e rrënojnë Shqipërinë, prandaj 25 prilli është referendum popullor që ato t’i përkasin të shkuarës.

STATUSI NGA ILIR META

Droga dhe trafiqet po ja nxijnë faqen Shqipërisë dhe po e rrënojnë.
Këtë e thekson qartë drejtuesja e Europolit, e cila bën përgjegjëse “Rilindjen”.
Prandaj 25 Prilli është referendum popullor, që droga dhe trafiqet t’i përkasin të shkuarës