Erdogan autorizon dhunë fizike ndaj pilotit shqiptar që rrëzoi aeroplanin rus Su-24?

23, Kor, 2016 | POLITIKA NDËRKOMBËTARE

Organizatat për mbrojtjen e të drejtave të njeriut në Turqi kanë shprehur brengën e tyre për gjendjen shëndetsore të pilotit me origjinë nga Presheva. Piloti me origjinë shqiptare, disa muaj më parë, duke mbrojtur integritetin territorial dhe sovranitetin shtetëror të Turqisë, në dyluftim e sipër rrëzoi aeroplanin rus Su-24.