DIVIZIONI SKENDERBEU DHE GJASHTË REGJIMENTET BALLISTE

26, Dhj, 2016 | HISTORIA

Divizioni Skenderbeu të cilin do ta shoqëronin gjashtë regjimente balliste. Kjo ishte skema e organizimit të planifikuar të Ushtrisë së Kosovës nga kolonel Ahmet Krasniqi.  Ky dokument është një dëshmi shtesë se pse komunistët shqipfolës e likuiduan Kolonel Ahmet Krasniqin në mes të Tiranës..

AUTOR: KOLONEL AHMET KRASNIQI

Pjesa e Parë

Pjesa e Dytë