BATON HAXHIU, TI ISHE POSTIERI I IVICA STANISHIQIT

16, Jan, 2017 | OPINIONE

SHKRUAN NAIM MIFTARI, ISH-EPRORË I LARTË NË G2 TË UÇK-së

Baton, përveçse ishe postier dhe spijun i Ivica Stanishiqit, shefit të UDB-së, trego se çka i the ministrit gjerman, Joshka Fisher në vitin 1999 lidhur me UÇK-në, kur ju qave dhe ju shtrive para këmbëve se kinse do ju vriste UÇK-ja, kinse ai vendim veq ishte miratuar dhe se ju jeni tashmë i vdekur.

Trego çka ju tha minstri gjerman, kur edhe ua ofroj kartëvizitën me numër dhe E-Mail personal, por mos na gënje, pasi unë mundem ta siguroj 100% raportin informativ të BND lidhur me këtë rastin tuaj.

Herave tjera trego ose po të tregoj unë se çka ju lidhë me Hashim Thaçin, Kadri Veselin, Xhavit Halitin, Elmi Reqicen, SHIK-un, e sidomos kolegun tënd Gani Thaçin, nga lidhjet dhe takimet e moçme të Brozovicës.

Nëse do, unë të tregoj se edhe kush të “çliroi” nga UÇK-ja, pasi ishe i arrestuar njëherë gjatë luftës. Ndërsa, për arsyen se pse dhe kush e vrau Dino Hasanajn, do ju pyesin shumë shpejt të tjerë. Mos u brengos, nuk shkon gjatë dhe do të vizitojnë ata, që kanë interes të njoftohen më detalisht.