ATENTATI NË HOLANDË LË TË VRARË PRESIDENTIN E REPUBLIKËS SË ÇAMËRISË – FESTIM LATO

21, Kor, 2019 | POLITIKA KOMBËTARE

Përmes një komunikate për media, kryeministri i Republikës së Çamërisë, Ali Aliu, njofton opinion publik për vrasjen e kryetarit Festim Lato.

KOMUNIKATË

Në Holandë, nga vrasës të paidentifikuar iu bë atentat presidentit të Republikës së Çamërisë, z. Festim Lato. Për vrasjen e Festim Latos, sot familjen Lato në Vlorë e njoftoi Policia Holandeze. Me këtë rast, Qeveria e Republikës së Çamërisë me në krye Kryeministrin Ali Aliu, është shumë e tronditur dhe i shpreh ngushëllime Familjes Lato nga Vlora, miqëve dhe shokëve të tij. Vrasja e Presidentit të Republikës së Çamërisë, z. Festim Lato, është vrasje me motive politike.

Festim Lato është heroi i parë Republikës së Çamërisë. Festim Lato, dritë t u bëftë gjaku o trim! Çamëria është gjaku ynë që s´falet! Lavdi që të patëm!

Kryeministri i Republikës së Çamërisë
z. Ali Aliu