Anton Quni demanton lajmin e Gazetës Blic

12, Gus, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Deputeti më i votuar i Lidhjes Demokratike të Kosovës, z. Anton Quni, ka deklaruar për portalin informativ të Ballit Kombëtar Demokrat, se ai nuk është kontaktuar fare nga Gazeta Blic dhe distancohet nga lajmet e shpërndara pa autorizimin e tij.