You are currently viewing A KEMI NEVOJË PËR NDËRTIMIN E STADIUMIT TË RI, APO PËR ZGJERIM TË KAPACITETEVE DHE MODERNIZIM TË INFRASTRUKTURËS NË “FADIL VOKRRI”?

A KEMI NEVOJË PËR NDËRTIMIN E STADIUMIT TË RI, APO PËR ZGJERIM TË KAPACITETEVE DHE MODERNIZIM TË INFRASTRUKTURËS NË “FADIL VOKRRI”?

A jeni të mendimit që investimet e planifikuara për ndëtimin e stadiumit të ri të shfrytëzohen për zgjerimin e kapaciteteve dhe modernizimin e stadiumit "Fadil Vokrri" në Prishtinë?

View Results

Loading ... Loading ...

 

Lini një Përgjigje