VRASJA E MINISTRIT TË LUFTËS AHMET KRASNIQI – PRAPASKENAT DHE URDHËRDHËNËSIT

Pas botimit të lajmit lidhur me atentatorin e ministrit të Mbrojtjes, Ahmet Krasniqi, Redaksia e … Vazhdoni me leximin e VRASJA E MINISTRIT TË LUFTËS AHMET KRASNIQI – PRAPASKENAT DHE URDHËRDHËNËSIT