TERRORIST ISHTE ENVER HOXHA DHE JO XHAFER DEVA

Intervistë me historianin Nue Oroshi, Nënkryetar i Shoqatës se Intelektualëve Shqiptarë ”Trojet e Arbrit” Gazeta … Vazhdoni me leximin e TERRORIST ISHTE ENVER HOXHA DHE JO XHAFER DEVA