RRUGA E GJAKOSUR DHE MASAKRA E PLANIFIKUAR E TIVARIT

Mr.sc. Nue Oroshi (Kumtesë e lexuar me 4 Mars 2018 në sallën e klubit shqiptar … Vazhdoni me leximin e RRUGA E GJAKOSUR DHE MASAKRA E PLANIFIKUAR E TIVARIT