Qeveria Kruja, dëshmi e fakte për qëllimin e thellë atdhetar

Shkruan: Eugjen Merlika Nacionalizmi shqiptar vazhdoi gjithmonë të shpresojë se dhe ato treva që mbetën … Vazhdoni me leximin e Qeveria Kruja, dëshmi e fakte për qëllimin e thellë atdhetar