Gjetje e verifikuar – zbulohet vrasësi i kolonel Ahmet Krasniqit

Pas një hulumtimi 20-vjeçar, ku pengesat për marrjen e informacionit cilësor dhe … Vazhdoni me leximin e Gjetje e verifikuar – zbulohet vrasësi i kolonel Ahmet Krasniqit