E KIDNAPUAN, E TORTURUAN 48 ORË, E VRANË DHE E COPTUAN TRUPIN E TIJ

Vlorë, 27 korrik 2019 Sipas të dhënave dhe përshkrimeve jozyrtare nga policia … Vazhdoni me leximin e E KIDNAPUAN, E TORTURUAN 48 ORË, E VRANË DHE E COPTUAN TRUPIN E TIJ