Tymoset sërish seanca plenare e Parlamentit të Kosovës

19, Shk, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Pas fjalës së mbajtur nga Visar Ymeri, kryetar i LVV-së, deputetët e opozitës sërish hodhën gazin lotsjellës në seancën plenare të Parlamentit të Kosovës. Tentimi i kryetarit të Kuvendit Kadri Veseli që të lexojë deklaratën e Kuvendit të Republikës së Kosovës me anë të së cilës dënohen aktet arbitrare të Gjykatave të Serbisë ndaj ushtarëve të lirisë dhe pavarësisë së Kosovës, degradoi në farsë të qëndresës dhe përkushtimit. Seanca plenare pritet të vazhdojë punimet pas një pauze të shkurtër prej pesë minutash.