TË NDERUAR MOTRA E VËLLEZËR SHQIPTARË

12, Shk, 2017 | OPINIONE, POLITIKA KOMBËTARE

Sot, te bashkuar rreth flamurit beme nderimet dhe pershpirtjen e vellait tone , heroit dhe martirit te kombit shqiptar Papa Kristo Negovanit.

I falenderoj te gjithe pjesemarresit qe erdhen ne Elbasan, falenderoj te gjithe ata qe kontribuan per kete bashkim vellezerish dhe me lutjen ndaj Zotit uroj bashkim kombetar, shendet e jete te gjate shqiptareve kudo qe ndodhen neper bote.

Me nderime,

At Nikolla Marku – Kisha Shen Maria, Elbasan

12 Shkurt, 2017.