Të gjithë në protestë!

Shkruan: Sefedin Krasniqi

Për më shumë se 70 vjet e provuam të majtën në të gjitha variantat e saj dredharake dhe morbide, mashtruese dhe përfituese në emër të kombit. Ka pasur vetëm një intermezzo, por që nuk kishte asnjë pikë pushteti dhe të gjithë veprimtarinë e saj, në “ruajtjen e substancës kombëtare”, e bazonte në solidaritet për të mbijetuar. Përfituesit e luftës çlirimtare që s’e shkrepen asnjë plumb, tash po mundohen të realizojnë tradhëtinë më të tmerrshme kombëtare-faljen e tokave të Kosovës, për të shpetuar nga Gjykata Speciale.

Duhet t’iu dalim në pritë, t’iu themi STOP!

Koha është për të djathtën e vërtetë siç ishte dhe është BALLI KOMBËTAR DEMOKRAT . Të gjithë me Ballin! Të gjithë në protesta sot, kundër Klanit PRONTO që ka vendosur t’ia dhurojë Malit të Zi një pjesë të Kosovës.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top