TA NDIHMOJMË AT NIKOLLËN

Shqiptarë! At Nikolla Markut i nevojitet ndihma jonë. Mëkëmbja e shëndetit të rënduar do ia mundësonte At Nikollës që ai sërish të kryejë obligimet e tij baritore, shpirtërore dhe atdhetare ndaj trashëgimisë kulturore të Autoqefalisë së Kishës Orthodokse Shqiptare.

Prandaj, Ju bijtë dhe bijat besnike të trashëgimisë së Flamurit të Skënderbeut, jeni të ftuar që me sa të keni mundësi të ndihmoni Mburojën e Kishës Orthodokse Shqiptare kundër invadimit greko-serb.

Ndihmën tuaj mund ta drejtoni te:

CREDINS bank, Elbasan, SWIFT i bankes Credins : CDISAL TRXXX AL 9121231076 0000 0000 0039 2601

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top