SONDAZH – A DUHET TË HIQET TAKSA NDAJ SERBISË DHE BOSNJË E HERCEGOVINËS

Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Ramush Haradinaj, po insiston që taksa ndaj produkteve të importuara nga Serbia dhe Bosnjë e Hercegovina të mbetet në fuqi deri në njohjen e plotë të shtetit tonë. Në anën tjetër, kryetari i shtetit, z. Hashim Thaçi, po insiston që taksa të anulohet dhe të hapet rruga për finalen e dialogut me Serbinë.

Lexuesve tanë ju ofrojmë mundësinë që të japin mendimin e tyre rreth kësaj çështje me interes për vendin dhe shtetin tonë.

[Total_Soft_Poll id=”4″]