SKANDAL NË LEZHË – EDI RAMA NDALON VENDOSJEN E SHTATORES SË SKËNDERBEUT

1, Mar, 2019 | POLITIKA KOMBËTARE

SHKRUAN: PAULIN ZEFI

IKMT me kërkesë të Ministrisë së anti-Kulturës, heq Famujtë tonë Kombëtar dhe po shkatërron shkallaret e piedestalit ku sot do të vendosnim statujën monumentale të “GJERGJ KASTRIOTIT-SKËNDERBEU”, për ta inauguruar nesër me rastin e “2-Marsit” dhe “Samitit të II-të të Diasporës”. Ky vend ka marrë fund.