SI DO TE MBAROJNE REGJISORET E BURGOSJEVE SPEKTAKOLARE?

15, Tet, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

NGA ZUDI XHELILI

NE MAQEDONI, GATI NJE DEKADË KEMI PARE BURGOSJE SPEKTAKOLARE NGA REGJISORI N.G. DHE SHOKET E TIJ. VIKTIMA TE BURGOSJEVE SPEKTAKOLARE, ME PRANGA DHE ME KAMERA ISHIN NJEREZ TE OPOZITES APO KUNDERSHTAR POLITIK, ISHIN FIRMA QE NUK I KONTROLLONTE SHERBIMI I DIKTATORIT.

NE KETO BURGOSJE SPEKTAKOLARE HISEN E VETE E KISHIN EDHE PARTITE SHQIPTARE.

SOT ERDHI KOHA TE SHIKOJME SI DO TE ZHVILLOHEN BURGOSJET E KRIMINELEVE ME TE MEDHEJ TE BALLKANIT? ÇFARË DO TE BESH, DO TA BEJNE, DHE NJE TE KEQE DO TA SHTOJNE!