Shtrirja organizative e Ballit Kombëtar Demokrat në Zvicër dhe Gjermani

Duke adresuar interesimin e bashkatdhetarëve shqiptarë për t’u bashkuar me Organizatën Balli Kombëtar Demokrat, Sekretariati Koordinator në Mërgim ka marrë vendim për mbështetjen e shtrirjes organizative në të gjitha vendet e BE-së. Formimi i degëve dhe nëndegëve është një proces që i shërben bashkimit kombëtar të shqiptarëve dhe ndryshimit pozitiv në skenën politike shqiptare në siujdhesën ilirike. Bashkatdhetarët e interesuar në Zvicër dhe Gjermani mund të paraqiten në këta numra telefoni (Telefon dhe Viber):

Zvicër: 0041 77 408 91 07

Gjermani: 0049 1523 4174 326

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top