Shteti shqiptar refuzoi dy herë Majlinda Kelmendin

8, Gus, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Shkruan: Arbër Çepani

Ne 2008 shteti shqiptar refuzoi dy here kerkesen e Majlinda Kelmendit per te marre nenshtetesi shqiptare. Pergjegjesi i atehershem i Ministrise se Sporteve ne Tirane qe duhej te firmoste relacionin u shpreh:

“Majlinda Kelmendi s’eshte potencial per t’u bere ndonje sportiste kulminante”!

Majlinda me pas, arriti te marre nenshtetesine shqiptare vetem ne rruge informale, fal ngulmit dhe deshires se saj per ta patur ate me çdo kusht! Nderkohe qe sot ai “specialisti” i sportit po luan tavell me ndonje seli partie politike….

Majlinda e pershendet nga Rio me nje Medalje te Arte!!