You are currently viewing SHQIPTARET, KY POPULL I VUAJTUR!

SHQIPTARET, KY POPULL I VUAJTUR!

SHKRUAN: ZUDI XHELILI

SHQIPTARET KY POPULL I VUAJTUR!

TE NE ISHIN GRUMBULLUAR SHUME PROBLEME DHE PAKENAQESIA ARRITI KULMIN.

DUHEJ TE NDRYSHONIN GJERAT,TE FILLOJNE REFORMAT NE PARTITE POLITIKE DHE NE MENTALITETIN TONE SHOQEROR.
SHQIPTARET REFORMUAN PDSH-në DHE E PERCOLLËN NE HISTORI MENDUH THAQIN. E REFORMUAN EDHE BDI-në, DUKE I TREGUAR ALI AHMETIT SE KU E KA VENDIN. SHQIPTARËT E REFORMUAN EDHE LSDM-në. ASAJ I DHANË VOTA PER FEDERALIZIMIN E MAQEDONISE.

Lini një Përgjigje