Shkupi, kryeqendër e shqiptarëve

23, Pri, 2016 | OPINIONE

Protesta e 22 Prillit në Shkup, nxori në pah orientimin kombëtar, demokratik dhe autokton të shqiptarëve. Shpalosja e vlerave kombëtare, kërkesat e artikuluara, sjellja dinjitoze dhe mesazhi përmbajtësor i protestës, rikonfirmuan përcaktimin historik të shqiptarëve të Iliridës drejt integrimit kombëtar dhe euro-atlantik. Shkupi i 22 Prillit 2016, ishte kryeqendra e frymëzimit kombëtar shqiptar. Shkupi i 22 Prillit 2016, ishte kryeqendra e cila sfidonte me koreografi dhe përmbajtje dinjitoze të kërkesave, falsifikatorët sllavo-komunist të historisë. Shkupi i 22 Prillit 2016, tregoi se frymon Shqip, artikulohet Shqip dhe realizohet, vetëm Shqip. Ata pak shqipfolës që nuk u bashkuan me protestën dinjitoze të shqiptarëve, si pinjollët e Zaevit dhe Kim-et e Erdoganit, u pozicionuan përfundimisht në krahun e dështimit dhe përbuzjes historike.

Flamuri i Balli Kombetar Demokrat ne protestat e 22 Prillit ne Shkup

Balli Kombëtar DemokratBalli Kombetar Demokrat ne Shkup