1 koment te “SHKO NË RROTË TË SAMËS EDHE TI RAMUSH HARADINAJ

  1. Liri më ka bindur se është një njohës i madh i UÇKsë dhe rrjedhave të luftës gjat vitit 98-99.
    Prandaj nuk kamë dyshime në këtë shkrim si dhe në gjitha publikimet e tij për protagonistët e luftës .
    Unë e shoh si një dëshmitar të denjë në gjykatën speciale për të konfirmuar dhe vërtetuan akuzat kundër të akuzuarve të luftës për krimet e kryera gjatë luftes .

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.